logó Gebemester
Vízvezeték szerelő, gázszerelő, fűtésszerelő

Vízóra csere


Vízóra szerelés - vízóra cseréje.

Új vízóra szerelés - locsoló és mellékvízmérő. Tervezéssel teljeskörű ügyintézéssel. Vízóra szerelés Gebe László - vízvezeték szerelő mester Budapest.

Telefon Gebe László +36 30 949 2052 / hívható 8 órától.

A vízóra szerelés árairól itt tájékozódhat: Vízóra szerelés ára
Vízóra
Locsolási, és lakás mellékvízmérő óra kiépítésének menete. Miért kell kifizetni a csatornázási díjat, ha csak a házi kertet locsolja? A Gebe tudja megoldást! Önnek (vagy a társas háznak) van egy fővízórája, ami után beszerelünk egy mellékmérőt, (és ha kell locsolási vízórát is) ami az Ön lakásának a vízfogyasztását méri. A locsolási vízóra csak a kertben elhasznált vizet méri.

A Fővárosi Vízművekkel ( illetve a Fővárosi Csatornázási Művek) locsolási mellékmérőre vonatkozó szerződés megkötése után csak az átfolyt vízmennyiséget számlázzák ki önnek. Kiépíthető az aknában, felszerelhetjük a kerti csapra, vagy akár a ház külsőfalára is.

Végleges vállalási árat csak a helyszíni felmérés után tudunk megállapítani, hiszen az anyag költség és a munkadíj összege nagymértékben függ, a rendszerek, strangok kialakításától, a helyiségek elhelyezkedésétől. A tisztességes megoldás az, ha felméréskor megbeszéljük a kiépítés folyamatát, és műszaki kivitelezési formát. Ezek után Ön is a végleges árakkal tud kalkulálni.
A felmérési díj 6.000 Ft.
Vízvezetékszerelés, vízszerelés során amit vállalunk: fürdőszoba felújítás, lefolyó és nyomó, vízvezeték strang cseréje, beázások, csőtörések, csőrepedések megszüntetése, ásással is. Vízóra szerelés, (locsolási és mellékvízóra) vízóra csere, a legjobb vízszerelést végző mesterembertől.

GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.GEBE MESTER!

Vízóra hitelesítése 8 év után lejár.

Árajánlat: helyszínen műszaki lehetőségek figyelembe vételével történik.

A szerelés menete:
  1. Vízóra szerelés felmérése, árajánlatadás.
  2. A megbeszélt időpontban a szerelő mester helyszínen a szerelést elvégzi, (a tervezést intézi) nyomtatványok kitöltésében segít.
  3. A kitöltött és a közös képviselővel aláíratott nyomtatványt elküldik címünkre.
  4. A nyomtatványt és a terveket beadjuk a Vízműveknek, regisztráltatjuk.
  5. A kész papírokat visszapostázzuk Önnek.
  6. A papírokkal együtt kap egy telefonszámot is amit fel kell hívnia, mert a mellék vízmérő órát (órákat) plombáltatni kell a vízművek megbízott cégével.
  7. A plombálás után a vízóra ügyintézés befejeződött.
  8. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vízóra a felszerelés napjától mér, a Díj
beszedő vállalat visszamenőleg elszámolja azt.
(A MEO díja lakásonként, 2 db mellékmérőig 5.500.-Ft (bruttó), további mérők esetén, mérőnként plusz 500.-Ft (bruttó).

Sikertelen MEO esetén a megismételt kiszállás költsége 3.750.-Ft (bruttó). A plombálást végző cég: HEXAÉDER Kft.

A MŰSZAKI ÁTVÉTELRŐL

2009.09.01-től az új lakás-mellékvízmérő szerelésre és a lakás-mellékvízmérő cserére vonatkozó dokumentumokat csak a kivitelező azonosíthatóságával (Kivitelező neve, címe, adószáma, aláírása, pecsétje) fogadja el a Fővárosi Vízművek Zrt! (ez történhet a cserejegyzőkönyvön, számlamásolattal, vagy kivitelezői nyilatkozattal)

Vízmérő MEO ÉS plombálás? A plombálást a vízművek végzi!

Vízszerelés: vállaljuk mellékvízmérők szerelését tervezését, mellék vízóra szerelést, új vízóra szerelést teljes körű ügyintézéssel. Vízóra szerelés, vízvezetékszerelő mestertől. Vízszerelés rövid határidővel, garanciával.

A részleteket itt találja: Vízóra szerelés ára (www.vizvezetekszereles-budapest.hu)
Gebe logó

Gebe László Telefon: +36 30 949 2052
Gebe logó
Vízóra

Szerző: gebemester

Közzétéve: 2021-02-06 05:49:17