logó Gebemester
Vízvezeték szerelő, gázszerelő, fűtésszerelő

Mestereink


A Gebe Kft. mesterei

A Gebe Kft. mesterei számos szakterületen állnak a lakosság rendelkezésére. Az apróbb munkáktól a részleges vagy teljes lakásfelújításig számíthatnak ránk.

Legyen szó apróbb feladatról (pl. csöpögő csap megjavítása) vagy teljes lakásfelújítás hívjon minket.

Mestereink ugyan egy-egy területre szakosodtak, de összehangolt munkájuk révén komplex feladatokat is gyorsan, hatékonyan oldanak meg. Nem akadályozzák egymást, nem mutogatnak egymásra és a munka végeztével az írásos garancia az összes elvégzett munkára együttesen érvényes.

Szerző: gebemester

Közzétéve: 2018-12-09 21:35:12

Vízvezeték szerelő

Vízvezeték szerelőink a mosógép bekötéstől a házi vízrendszer teljes kiépítéséig bármely munkát gyorsan, olcsón és nagy szakértelemmel végeznek.
Vízvezeték szerelő részletesen...

Vízóra szerelő

Vízóra szerelésben nagy gyakorlatot szerzett vízvezeték szerelőink a vízóra szerelés tervezését, kivitelezését és engedélyeztetését is gyorsan, olcsón és garanciával végzik.
Vízóra szerelő részletesen...

Gázszerelő

Gázszerelő mestereink a gáztűzhely bekötésétől a házi gázrendszer teljes kiépítéséig bármely munkát gyorsan, olcsón és nagy szakértelemmel végeznek.
Gázszerelő részletesen...

Fűtésszerelő

Fűtésszerelő mestereink a konvektor tisztítástól a teljes fűtési rendszer kiépítéséig bármely munkát gyorsan, olcsón és nagy szakértelemmel végeznek.
Fűtésszerelő részletesen...

Villanyszerelő

Villanyszerelő mestereink egy-egy kapcsoló javításától a teljes villamos hálózat kiépítéséig bármely munkát gyorsan, olcsón és nagy szakértelemmel végeznek.
Villanyszerelő részletesen...

Duguláselhárító

A duguláselhárításban nagy gyakorlatot szerzett vízszerelőink korszerű eszközökkel és módszerekkel gyorsan, olcsón és szakszerűen szüntetik meg a dugulást.
Duguláselhárító részletesen...

Gázkészülék szerelő

Gázkészülék szerelő mestereink a fúvóka tisztítástól a házi gázrendszer teljes kiépítéséig bármely munkát gyorsan, olcsón és nagy szakértelemmel végeznek.
Gázkészülék szerelő részletesen...

Cirkó szerelő

Cirkó szerelésre szakosodott gázkészülék szerelő munkatársaink valamennyi forgalomban és használatban lévő cirkó szerelésében nagy tapasztalattal rendelkeznek.
Cirkó szerelő részletesen...

Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelésre szakosodott gázkészülék szerelő munkatársaink valamennyi forgalomban és használatban lévő gázkazán szerelésében nagy tapasztalattal rendelkeznek.
Gázkazán szerelő részletesen...

Gázbojler szerelő

Gázbojler szerelésre szakosodott gázkészülék szerelő munkatársaink vállalják valamennyi forgalomban és használatban lévő gázbojler beépítését, szerelését, javítását és cseréjét.
Gázbojler szerelő részletesen...