logó Gebemester
Vízvezeték szerelő, gázszerelő, fűtésszerelő

Vízkőmentesítés


Bojler vízkőmentesítés

Ha a bojler alatt csöpög a víz, hívjon szerelőt, mivel nem csak a kádat színezi el a rozsda, hanem ez a víz a belső szerelvényekre is ráfolyik, így a belső alkatrészek meghibásodnak, cseréjük szükséges.

Telefon +36 30 949-2052 / hívható 7 órától (ünnepnapokon is).


Vízszerelés, gázszerelés szerelés 40 év tapasztalattal. Bojlerek bekötése, szerelése, javítása cseréje gyorsan, garanciával. Bojler szerviz Budapest. Bojler vízkőmentesítés Budapest (www.gazkeszulek-futesszerelo.hu)

Ha észreveszi, hogy a melegvíz lassan, kis nyomással folyik, nem a vízhálózatban van a hiba, a nyomáscsökkentő, vagy a biztonsági szelep hibásodott meg.

Ha a biztonsági szelep a megszokottnál jobban csöpög lehet, hogy csak elvízkövesedett, de lehet, hogy a nyomáscsökkentő hibásodott meg, vagyis a megengedett víznyomásnál - ami a vízhálózatból érkezik - a víznyomást nem megfelelően szabályozza, így a bojlerben nagyobb víznyomás keletkezik, ami a bojlertest kilyukadásához vezet.

Érdemes figyelni a jelzőlámpa működésére is, mivel az jelzi, hogy kap-e áramot a bojler, a hőfokszabályzó működése megfelelő.

Ha azt akarjuk, hogy a villanybojler élettartama megnövekedjen, energiafogyasztása kisebb legyen, a hőfokszabályzóval ne emeljük a vízhőmérsékletet a maximumra.

Ideális beállítás 60-70 C fok. Magasabb hőmérsékleten a hő veszteség nagyobb, a vízkőképződés is gyorsabb. A vízkő akár 10% - 20%-kal növelheti az energiafelhasználást. Érdemes tehát évente tisztíttatni a villanybojlert.

Ne feledkezzen meg a gázkészülékek időszakos ellenőrzéséről, karbantartásáról!

A kisebb munkákat is el vállaljuk. Rövid határidővel írásos garanciával.

További információk: Bojler vízkőmentesítés Budapest (www.gazkeszulek-futesszerelo.hu)


Gebe László Telefon: +36 30 949 2052

A Gebe Kft. szakemberei bármely a lakásfelújításnál szükséges tevékenységet gyorsan, szakszerűen elvégeznek.

Szerző: gebemester

Közzétéve: 2020-07-19 06:40:25