Gebe Mester       
Vízszerelés Budapesten - vízvezeték szerelő Budapest. Vízszerelő Budapest xi. kerület. Víz gáz fűtésszerelő mester.
Vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés! Gyors duguláselhárítás, villanyszerelés!

Vízvezeték szerelő mester Budapest XI. kerület | Hibaelhárítás ázás | csőtörés javítás bontás nélkül Budapest és Pest Megyébe garanciával kedvező árak. Vízszerelő Budapest 13 kerület. Álláslehetőség.

Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064
Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan! Csempézést kőműves munkát is vállalunk!

Fő tevékenységek: Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás.

Vízvezeték szerelő mester Budapest XI. kerület. Hibaelhárítás ázás - csőtörés javítás bontás nélkül Budapest és Pest Megyébe garanciával kedvező áron. Vízszerelő Budapest 13 kerület. Fürdőszoba felújítás
Gázszerelés Lakásfelújítás
Fűtésszerelés Radiátor csere
Duguláselhárítás Csőtörés bemérése
Gáztűzhely bekötés, javítás Vízkőmentesítés
Gázkészülék javítás Mosógép bekötés
Gázbojler csere, javítás Mosogatógép bekötés
Gázkonvektor csere, javítás Csatornatisztítás
Víz-gáz-fűtésszerelés Lefolyótisztítás
Villanybojler csere, javítás Ázás megszüntetése
Vízóra szerelés csere Garanciavállalás

Vízszerelés Budapest - vízvezeték szerelő Budapesten. Vízszerelő Budapest XI. ker. - víz gáz fűtésszerelő Budapest. Víz gáz szerelő Budapest. Víz gáz fűtés szerelő Budapest kerületeiben és környékén. Vízvezeték szerelés javítás karbantartás felújítás.

Vízvezetékszerelés - vízszerelés során amit vállalunk. Fürdőszoba felújítás lefolyó és nyomó vízvezeték strang cseréje. Beázások csőtörések csőrepedések megszüntetése ásással is. Vízóra szerelés locsolási és mellékvízóra vízóra csere a legjobb vizszerelőnél. Fűtésszerelés - víz gáz fűtésszerelő Budapest.

A vízvezeték szerelő vállal vízszerelést kerti csap cserét. Mosógép bekötést - mosogatógép bekötést villanybojler javítást cserét vízkőmentesítés. víz gáz fűtésszerelő Budapest.

Darálós wc javítás hagyományos WC tartály szerelés. WC tartály wc csésze cseréje. Fürdőszoba szekrény mosdóval szifonok beszerelése csere. És régi csövek kicserélése lefolyó és nyomóvezetéken. Kisebb és nagyobb új vízvezetékszerelő munkák elvégzését is vállaljuk.

Víz gáz fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.Víz-gáz-fűtésszerelő mester. Duguláselhárító gyorsszolgálat.Gebe Víz-gáz-fűtésszerelő Budapest. Duguláselhárítás gyorsszolgálat.

Vízvezeték szerelő Budapest - vállaljuk mellékvízmérők szerelését tervezését. Mellék vízóra szerelést új vízóra szerelést teljes körű ügyintézéssel. Vízóra szerelés - vízvezeték szerelő mestertől. Vízszerelés rövid határidővel garanciával.


vízvezeték szerelő Budapest - Víz gáz fűtésszerelés. Duguláselhárítás garanciával. Gebe mester. Víz-gáz-fűtésszerelő  duguláselhárító gyorsszolgálat.

Budapest egész területén vízvezeték szerelés és közvetlen közelében is vállaljuk a vízszerelő munkák elvégzését.

Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat.
Gebe mester az Ön szolgálatában, már több mint 40 éve!

A GEBE vízszerelés megbízhatóságát és jó hírnevét odafigyelésünk, a minőségi szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Vízvezetékszerelést végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja a vízvezetékszerelés gyors pontos és megbízható munka elvégzését.

Rövid határidővel írásos garanciával. A kisebb munkákat is el vállaljuk.

Geberit WC tartály szerelése javítása. Dömötör WC tartály javítása szerelése.

 1 WC csésze 1 kézmosó 1 mosogató és 1 mosógép szennyvizeinek elvezetésére átemelésére alkalmas. Amennyiben a gravitációs elvezetés nem lehetséges, ekkor jön a darálos WC amely darálószivattyúból és vízszint érzékelőből áll.

A készülék egy termikus motorvédővel van ellátva túlterhelés esetén a darálós WC leáll. Folyamatos áramellátásról gondoskodni kell. A készülék szabványos hátsó kifolyású vécé csészéhez csatlakoztatható. Használható maximum 11m magasságig és 100m távolságig.
Egy olyan frissvíz öblítésű toalett amely pontosan úgy működik mint az Ön otthonában levő WC.

Mégis olyan jól van összeállítva hogy csak igen kis helyet foglal el a ház vagy a nyaraló fürdőszobájában. Olyan kicsi a súlya hogy bárhova elviheti. Olyan szívós anyagból készült hogy még akkor sem megy tönkre ha egész élettartama során kint hagyja a szabadban. Olyan higiénikus hogy gyerekszobában vagy a betegszobában is használható.

Hogyan működik a Porta Potti?
Installálás - a két részből álló toalett alsó tartályába töltsük be a le bontószert és egy kevés (1 liter) vizet. Ezután illesszük össze a felső tartállyal és töltsük fel frissvízzel, valamint öntsünk hozzá illatosítót. A toalett használatra kész.

Öblítés | Használat után a kézi pumpával öblítsünk a két tartályt elzáró retesz nyitásával a fekália az alsó tartályba ürül. Ürítés az alsó tartályt leválasztva azt elvihetjük egy csatornanyíláshoz vagy egyéb e célra szolgáló ürítő helyre és egy szellőztető gomb megnyomása után fröccsenés mentesen kiüríthetjük.

Egy installálás kb. 3-10 használatot tesz lehetővé függően a toalett méretétől és a használat jellegétől).

Melyik Porta Potti-t válasszuk. A termékcsalád legújabb sorozatában hatPorta Potti modell áll rendelkezésre a vásárlók igényeinek kielégítésére az élet megkönnyítésére higiénikusabbá és kényelmesebbé tételére olyan esetekben amikor állandó egészségügyi berendezés nem áll rendelkezésre vagy nem lehet ahhoz könnyen hozzférni.


Mindegyik modell rendelkezik egy igen nagy teljesítményű, a víz gazdaságos felhasználását biztosító frissvíz öblítő szerkezettel. Egy beépített szállító fogantyúval ellátott szennyvíz tartállyal. A különleges Thetford elforgatható lefolyócső, valamint a nyomás megszüntetését szolgáló gomb biztosítja a szennyvíztartály tiszta, fröccsenés mentes kiürítését.

Amennyiben kérdése van érdeklődni szeretne készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén hívjon fel!


(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064
T-Mobile
06-30-949-2052
T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Lap tetejére