Gebe Mester       
Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás
Vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés! Gyors duguláselhárítás, villanyszerelés!

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, lakásfelújítás, fűtésrendszer javítás. Álláslehetőség.

Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064
Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan! Csempézést kőműves munkát is vállalunk!

Fő tevékenységek: Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás.

Vízvezetékszerelés, vízvezeték szerelés, hibaelhárítás, ázás, csőtörés megszüntetése, Budapest minden kerületébe, garanciával, kedvező áron. Vízvezeték szerelő akció. Fürdőszoba felújítás
Gázszerelés Lakásfelújítás
Fűtésszerelés Radiátor csere
Duguláselhárítás Csőtörés bemérése
Gáztűzhely bekötés, javítás Vízkőmentesítés
Gázkészülék javítás Mosógép bekötés
Gázbojler csere, javítás Mosogatógép bekötés
Gázkonvektor csere, javítás Csatornatisztítás
Víz-gáz-fűtésszerelés Lefolyótisztítás
Villanybojler csere, javítás Ázás megszüntetése
Vízóra szerelés csere Garanciavállalás

Vízszerelés Budapest, vízvezeték szerelés Budapest, vízszerelő Budapest, víz gáz fűtésszerelő Budapest. Vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő, Budapest kerületeiben és környékén, szerelés, javítás, karbantartás, felújítás, kivitelezés.

Vízvezetékszerelés, vízszerelés során amit vállalunk: fürdőszoba felújítás, lefolyó és nyomó, vízvezeték strang cseréje, beázások, csőtörések, csőrepedések megszüntetése, ásással is. Vízóra szerelés, (locsolási és mellékvízóra) vízóra csere, a legjobb vízszerelést, vizszerelő, fűtésszerelés, víz-gázszerelést.

A vízvezetékszerelő vállal vízszerelést, kerti csap cserét, mosógép bekötést, mosogatógép bekötést, villanybojler javítás, csere, vízkőmentesítés, víz-fűtésszerelés, víz-gázszerelés.

Darálós WC, hagyományos WC, WC tartály, WC csésze, mosdók, szifonok beszerelése, csere, és régi csövek kicserélése, lefolyó és nyomóvezetéken. Kisebb vízvezetékszerelő munkák elvégzését is vállaljuk.

GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.

Vízszerelés: vállaljuk mellékvízmérők szerelését tervezését, mellék vízóra szerelést, új vízóra szerelést teljes körű ügyintézéssel. Vízóra szerelés, vízvezetékszerelő mestertől. Vízszerelés rövid határidővel, garanciával.


GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat. GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.

Budapest egész területén vízvezetékszerelés, és közvetlen közelében is vállaljuk a vízszerelői munkák elvégzését.

Vízvezetékszerelő, gyorsszolgálat.
Gebe mester az Ön szolgálatában, már több mint 30 éve!

A GEBE vízszerelés megbízhatóságát és jó hírnevét odafigyelésünk, a minőségi szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Vízvezetékszerelést végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a vízvezetékszerelés gyors, pontos és megbízható munka elvégzését.

Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.

Geberit WC tartály szerelése, javítása, dömötör WC tartály javítása, szerelése.

 1WC csésze, 1 kézmosó, 1 mosogató és 1 mosógép szennyvizeinek elvezetésére, átemelésére alkalmas, amennyiben a gravitációs elvezetés nem lehetséges. ekkor jön a darálos WC, amely darálószivattyúból és vízszint érzékelőből áll.

A készülék egy termikus motorvédővel van ellátva, túlterhelés esetén a darálós wc leáll. Folyamatos áramellátásról gondoskodni kell. A készülék szabványos hátsó kifolyású vécé csészéhez csatlakoztatható. Használható maximum 11m magasságig és 100m távolságig.
Egy olyan frissvíz öblítésű toalett, amely pontosan úgy működik, mint az Ön otthonában levő WC.

Mégis olyan jól van összeállítva, hogy csak igen kis helyet foglal el a ház, vagy a nyaraló fürdőszobájában. Olyan kicsi a súlya, hogy bárhova elviheti. Olyan szívós anyagból készült, hogy még akkor sem megy tönkre, ha egész élettartama során kint hagyja a szabadban. Olyan higiénikus, hogy gyerekszobában, vagy a betegszobában is használható.

Hogyan működik a Porta Potti?
Installálás: A két részből álló toalett alsó tartályába töltsük be a le bontószert és egy kevés (1 liter) vizet. Ezután illesszük össze a felső tartállyal és töltsük fel frissvízzel, valamint öntsünk hozzá illatosítót. A toalett használatra kész.

Öblítés: Használat után a kézi pumpával öblítsünk, a két tartályt elzáró retesz nyitásával a fekália az alsó tartályba ürül. Ürítés az alsó tartályt leválasztva azt elvihetjük egy csatornanyíláshoz vagy egyéb e célra szolgáló ürítő helyre, és egy szellőztető gomb megnyomása után fröccsenés mentesen kiüríthetjük.

Egy installálás kb. 3-10 használatot tesz lehetővé (függően a toalett méretétől és a használat jellegétől).

Melyik Porta Potti-t válasszuk. A termékcsalád legújabb sorozatában hatPorta Potti modell áll rendelkezésre a vásárlók igényeinek kielégítésére, az élet megkönnyítésére, higiénikusabbá és kényelmesebbé tételére olyan esetekben, amikor állandó egészségügyi berendezés nem áll rendelkezésre, vagy nem lehet ahhoz könnyen hozzáférni


Mindegyik modell rendelkezik egy igen nagy teljesítményű, a víz gazdaságos felhasználását biztosító frissvíz öblítő szerkezettel, egy beépített szállító fogantyúval ellátott szennyvíz tartállyal. A különleges Thetford elforgatható lefolyócső, valamint a nyomás megszüntetését szolgáló gomb biztosítja a szennyvíztartály tiszta, fröccsenés mentes kiürítését.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!


(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064
T-Mobile
06-30-949-2052
T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Lap tetejére