Gebe Mester       

Vízóra cseréje - vízóra szerelés. Új vízóra szerelés locsoló és mellékvízmérő. Vízóra cseréje 8 évente.

Vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés! Gyors duguláselhárítás, villanyszerelés!

Vízóra csere vízóra árak - vízóra szerelés teljes körű ügyintézéssel. Vízóra hitelesítést a vízmüvek végzi. Locsoló és mellékvízmérő cseréje - vízóra szerelés menete. Álláslehetőség.

Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064
Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan! Csempézést kőműves munkát is vállalunk!

Fő tevékenységek: Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás.

Vízvezetékszerelés Fürdőszoba felújítás
Gázszerelés Lakásfelújítás
Fűtésszerelés Radiátor csere
Duguláselhárítás Csőtörés bemérése
Gáztűzhely bekötés, javítás Vízkőmentesítés
Gázkészülék javítás Mosógép bekötés
Gázbojler csere, javítás Mosogatógép bekötés
Gázkonvektor csere, javítás Csatornatisztítás
Víz-gáz-fűtésszerelés Lefolyótisztítás
Villanybojler csere, javítás Ázás megszüntetése
Vízóra szerelés csere Garanciavállalás

Vízóra szerelés - vízóra cseréje. Új vízóra szerelés - locsoló és mellékvízmérő. Tervezéssel teljeskörű ügyintézéssel. Vízóra szerelés Gebe László - vízvezeték szerelő Budapest. 06-30-949-2052

Locsolási, és lakás mellékvízmérő óra kiépítésének menete. Miért kell kifizetni a csatornázási díjat, ha csak a házi kertet locsolja? A Gebe tudja megoldást! Önnek (vagy a társas háznak) van egy fővízórája, ami után beszerelünk egy mellékmérőt, (és ha kell locsolási vízórát is) ami az Ön lakásának a vízfogyasztását méri. A locsolási vízóra csak a kertben elhasznált vizet méri.

A Fővárosi Vízművekkel ( illetve a Fővárosi Csatornázási Művek) locsolási mellékmérőre vonatkozó szerződés megkötése után csak az átfolyt vízmennyiséget számlázzák ki önnek. Kiépíthető az aknában, felszerelhetjük a kerti csapra, vagy akár a ház külsőfalára is.

Végleges vállalási árat csak a helyszíni felmérés után tudunk megállapítani, hiszen az anyag költség és a munkadíj összege nagymértékben függ, a rendszerek, strangok kialakításától, a helyiségek elhelyezkedésétől. A tisztességes megoldás az, ha felméréskor megbeszéljük a kiépítés folyamatát, és műszaki kivitelezési formát. Ezek után Ön is a végleges árakkal tud kalkulálni.

A felmérési díj ingyenes*, de ha Gebe Mestert bízza meg a mellék vízóra, vagy locsolási vízóra rendszerének tervezésével, kiépítésével, akkor a végleges vállalási árból a felmérési díj összegét természetesen levonjuk!


Vízvezetékszerelés, vízszerelés során amit vállalunk: fürdőszoba felújítás, lefolyó és nyomó, vízvezeték strang cseréje, beázások, csőtörések, csőrepedések megszüntetése, ásással is. Vízóra szerelés, (locsolási és mellékvízóra) vízóra csere, a legjobb vízszerelést végző mesterembertől.

GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.

Vízóra hitelesítése 8 év után lejár.

Árajánlat: helyszínen műszaki lehetőségek figyelembe vételével történik.

A szerelés menete:

Vízóra szerelés felmérése, árajánlatadás.

1. A megbeszélt időpontban a szerelő mester helyszínen a szerelést elvégzi, (a tervezést intézi) nyomtatványok kitöltésében segít.

2. A kitöltött és a közös képviselővel aláíratott nyomtatványt elküldik címünkre.

3. A nyomtatványt és a terveket beadjuk a Vízműveknek, regisztráltatjuk.

4. A kész papírokat visszapostázzuk Önnek.

5. A papírokkal együtt kap egy telefonszámot is amit fel kell hívnia, mert a
mellék vízmérő órát (órákat) plombáltatni kell a vízművek megbízott cégével.

6. A plombálás után a vízóra ügyintézés befejeződött.

7. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vízóra a felszerelés napjától mér, a Díj
beszedő vállalat visszamenőleg elszámolja azt.

(A MEO díja lakásonként, 2 db mellékmérőig 5.500.-Ft (bruttó), további mérők esetén, mérőnként plusz 500.-Ft (bruttó).

Sikertelen MEO esetén a megismételt kiszállás költsége 3.750.-Ft (bruttó). A plombálást végző cég: HEXAÉDER Kft.

A MŰSZAKI ÁTVÉTELRŐL

2009.09.01-től az új lakás-mellékvízmérő szerelésre és a lakás-mellékvízmérő cserére vonatkozó dokumentumokat csak a kivitelező azonosíthatóságával (Kivitelező neve, címe, adószáma, aláírása, pecsétje) fogadja el a Fővárosi Vízművek Zrt! (ez történhet a cserejegyzőkönyvön, számlamásolattal, vagy kivitelezői nyilatkozattal)

Ha ide kattint vízóra csere, új vízóra szerelés, locsoló és mellékvízóra szerelése rövid határidővel. Megbízhatóság Több mint 40 éve! teljes körű ügyintézéssel!

Vízmérő MEO ÉS plombálás? A plombálást a vízművek végzi!
Vízszerelés: vállaljuk mellékvízmérők szerelését tervezését, mellék vízóra szerelést, új vízóra szerelést teljes körű ügyintézéssel. Vízóra szerelés, vízvezetékszerelő mestertől. Vízszerelés rövid határidővel, garanciával.

A vízvezetékszerelő vállal vízszerelést, kerti csap cserét, mosógép bekötést, mosogatógép bekötést, villanybojler javítást, csere, vízkőmentesítés.

Darálós wc, hagyományos wc, wc tartály, wc csésze, mosdók, szifonok beszerelése, csere és régi csövek kicserélése, lefolyó és nyomóvezetéken. Kisebb vízvezetékszerelő munkák elvégzését is vállaljuk.

GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.

Budapest egész területén vízvezetékszerelés, és közvetlen közelében is vállaljuk a vízszerelői munkák elvégzését.

Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat.
Gebe mester az Ön szolgálatában már több mint 30 éve!

A GEBE vízszerelés megbízhatóságát és jó hírnevét odafigyelésünk, a minőségi szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Vízvezetékszerelést végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja a vízvezetékszerelés gyors, pontos és megbízható munka elvégzését.

Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064
T-Mobile
06-30-949-2052
T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester


* Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan!

Lap tetejére