Gebe Mester       
Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás
Vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés! Gyors duguláselhárítás, villanyszerelés!

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, lakásfelújítás, fűtésrendszer javítás. Álláslehetőség.

Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064
Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan! Csempézést kőműves munkát is vállalunk!

Fő tevékenységek: Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás.

Vízvezetékszerelés Fürdőszoba felújítás
Gázszerelés Lakásfelújítás
Fűtésszerelés Radiátor csere
Duguláselhárítás Csőtörés bemérése
Gáztűzhely bekötés, javítás Vízkőmentesítés
Gázkészülék javítás Mosógép bekötés
Gázbojler csere, javítás Mosogatógép bekötés
Gázkonvektor csere, javítás Csatornatisztítás
Víz-gáz-fűtésszerelés Lefolyótisztítás
Villanybojler csere, javítás Ázás megszüntetése
Vízóra szerelés csere Garanciavállalás

Villanybojler szerelés - villanybojler javítás - villanybojler javítás Budapest. Villanybojler cseréje - villanybojler vízkőtelenítés.

Vízkőmentesítés, vízkőeltávolítás, vízkő eltávolítás, mentesítés. Vízvezeték szerelő mestertől.

Vízkőmentesítés, vízvezeték szerelés villanybojler szerelés

Vízvezeték szerelő kollégánk megoldja a villanybojler vízkőmentesítés bekötés és villanybojler csere problémáját is. Villanybojler javítás, csere 30-200 literig, gázbojler javítás, csere 80-200 literig. Vízkőtelenítés, anód csere, zárófedél csere, fűtőtest csere, hőfokszabályzó csere, hőfokkorlátozó csere, tömítések cseréje

Villanybojlerek, javítása cseréje, vízkőtelenítése, cseréje Budapest egész területén rövid határidővel garanciával. Mire érdemes figyelni: Vízkőtelenítés, anódcsere

A villanybojler alatt csöpög a víz, esetleg víz csöpögést lát, hívjon szerelőt, mivel nem csak a kádat színezi el a rozsda, hanem ez a víz a belső elektromos szerelvényekre is ráfolyik, ami zárlatot okoz, ill. a belső alkatrészek meghibásodnak, cseréjük szükséges.

Ha észreveszi, hogy a melegvíz lassan, kis nyomással folyik, nem a vízhálózatban van a hiba, a nyomáscsökkentő, vagy a biztonsági szelep hibásodott meg.

Ha a biztonsági szelep a megszokottnál jobban csöpög lehet, hogy csak elvízkövesedett, de lehet, hogy a nyomáscsökkentő hibásodott meg, vagyis a megengedett víznyomásnál - ami a vízhálózatból érkezik - a víznyomást nem megfelelően szabályozza, így a bojlerben nagyobb víznyomás keletkezik, ami a bojlertest kilyukadásához vezet.


Érdemes figyelni a jelzőlámpa működésére is, mivel az jelzi, hogy kap-e áramot a bojler, a hőfokszabályzó működése megfelelő.

Ha azt akarjuk, hogy a villanybojler élettartama megnövekedjen, energiafogyasztása kisebb legyen, a hőfokszabályzóval ne emeljük a vízhőmérsékletet a maximumra.

Ideális beállítás 60-70 C fok. Magasabb hőmérsékleten a hő veszteség nagyobb, a vízkőképződés is gyorsabb. A vízkő akár 10% - 20%-kal növelheti az energiafelhasználást. Érdemes tehát évente tisztíttatni a villanybojlert.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a villanybojler vízkőmentesítés elvégzését.

A villanybojlerek általában nem igényelnek sűrű karbantartást, de ha a gyártó által megadott megelőzési tevékenységeket (vízkőmentesítés) nem teszi meg, a villanybojler korródálódik, vízkövesedik, ami a teljesítményét csökkenti.
Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk. Hétvégén is dolgozunk!

Hívja vízvezeték szerelő kollégánkat, ha villanybojler vízkőmentesítés, villanybojlerrel kapcsolatos problémája adódik!
 

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064
T-Mobile
06-30-949-2052
T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Lap tetejére