Gebe Mester       
Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás
Vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés! Gyors duguláselhárítás, villanyszerelés!

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, lakásfelújítás, fűtésrendszer javítás. Álláslehetőség.

Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064
Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan! Csempézést kőműves munkát is vállalunk!

Fő tevékenységek: Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás.

Vízvezetékszerelés Fürdőszoba felújítás
Gázszerelés Lakásfelújítás
Fűtésszerelés Radiátor csere
Duguláselhárítás Csőtörés bemérése
Gáztűzhely bekötés, javítás Vízkőmentesítés
Gázkészülék javítás Mosógép bekötés
Gázbojler csere, javítás Mosogatógép bekötés
Gázkonvektor csere, javítás Csatornatisztítás
Víz-gáz-fűtésszerelés Lefolyótisztítás
Villanybojler csere, javítás Ázás megszüntetése
Vízóra szerelés csere Garanciavállalás

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés

Vízvezetékszerelés, hibaelhárítás esetén gyorsszolgálat!

Vízszerelés során amit vállalunk: fürdőszoba felújítás, lefolyó és nyomó strang cseréje, beázások, csőtörések, csőrepedések megszüntetése, ásással is. Vízóraszerelés, (locsolási és mellékvízóra) vízóra csere, kerti csap csere, mosógép bekötés, mosogatógép bekötés, villanybojler javítás, csere, vízkőmentesítés. Darálós wc, hagyományos wc, wc tartály, wc csésze, mosdók, szifonok beszerelése és régi csövek kicserélése, lefolyó és nyomóvezetéken. Kisebb munkát is vállalunk.

GEBE Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító Gyorsszolgálat! 207-2850, 06-30-9-420-064, 06-30-9-492-052GEBE Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító Gyorsszolgálat! 207-2850, 06-30-9-420-064, 06-30-9-492-052http://www.gebemester.hu/futesszereles.htmhttp://www.gebemester.hu/futesszereles.htm

Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.

Megugrott a vízfogyasztás? Vízvezetékszerelés során vállaljuk vízvezeték- és fűtésrendszerek szivárgásának bemérését, és feltárását is. Méresse be a szivárgás helyét a legkorszerűbb műszeres technikával az ország egész területén, és spóroljon a vízszámláján!

Vízvezetékszerelés: vállaljuk mellékvízmérők szerelését tervezését, mellék vízóra szerelést, új vízóra szerelést teljes körű ügyintézéssel. Vízóra szerelés rövid határidővel, garanciával.

Gázszerelés garanciával a Gebe mestertől

Ha nem megfelelően működik Önnél a gázkonvektor, gázkészülék, vagy gáztűzhely javítás szükséges a konyhájában, ha elromlott a gázkazán cirkó, gázbojler csere vagy gázbojler javítás igénye merült fel, esetleg új gázkészüléket kell felszerelni, mi írásos garanciavállalással állunk gázszerelés szolgáltatásunkkal az Ön szolgálatára.

Vállaljuk fűtőkészülékek, gáztűzhelyek, cirkók, gázbojlerek, vízmelegítők, FÉG, Lampart gázkonvektorok, gáztűzhelyek szakszerű javítását, cseréjét, karbantartását, illetve konvektorok cseréjét rövid határidővel. Kisebb munkát is vállalunk. Hétvégén is dolgozunk!

Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.

A rendszeresen karbantartott és felülvizsgált gázkészülék biztonságos és gazdaságos! Gázkonvektor, gázkazán esetén a karbantartást és felülvizsgálatot évente egy alkalommal, a fűtésszezon megkezdése előtt, a fűtésszezon kezdetéig célszerű elvégeztetni, hogy az esetlegesen szükséges gázszerelés munkálatai befejeződjenek még a hideg időjárás beköszönte előtt!

Fűtésszerelés, karbantartás fontossága

A rendszeresen karbantartott és felülvizsgált készülék biztonságos és gazdaságos! A karbantartást és felülvizsgálatot évente egy alkalommal, a fűtésszezon megkezdése előtt, a fűtésszezon kezdetéig célszerű elvégeztetni, hogy az esetlegesen szükséges fűtésszerelés munkálatai befejeződjenek a hideg időjárás beköszönte előtt!

Fűtésszerelés szükséges a lakásában? Radiátora kilyukadt, nem fűt eléggé, csöpög, vagy máshová szeretné át tenni, esetleg szebbre, korszerűbbre szeretné lecseréltetni? Hívjon bennünket!

Rövid kezdési határidőre vállaljuk fűtésszerelés szolgáltatásunkat, új fűtési rendszerek kiépítését, radiátoros és padlófűtést is. Radiátor áthelyezést, radiátorcserét, konvektor javítást cserét, fűtés átalakítást. Radiátorszelep cserét, radiátor méretezést, törölköző szárító felszerelését, lapradiátor felszerelését, Vogel & Noot, Dunaferr és egyéb típusú radiátor cserét és szerelést. Vállalunk Fég szervizelést illetve gázkazán, cirkó cseréjét, szerelést. Kisebb munkát is vállalunk.

Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064
T-Mobile
06-30-949-2052
T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Lap tetejére