Gebe Mester       
Bojler szerelő - bojler javitás. Hajdu villanybojler szerviz Budapest - bojler vízkőtelenítés
Vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés! Gyors duguláselhárítás, villanyszerelés!

Gebe László - Budapesti bojler szerelő. Hajdu bojler és villanybojler szerviz Budapesten. Budapesti Bojler szerelő anód csere vízkőtelenítés Álláslehetőség.

Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064
Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan! Csempézést kőműves munkát is vállalunk!

Fő tevékenységek: Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás.

Vízvezetékszerelés Fürdőszoba felújítás
Gázszerelés Lakásfelújítás
Fűtésszerelés Radiátor csere, radiátor csereakció Budapest.
Duguláselhárítás Csőtörés bemérése
Gáztűzhely bekötés, javítás Vízkőmentesítés
Gázkészülék javítás Mosógép bekötés
Gázbojler csere, javítás Mosogatógép bekötés
Gázkonvektor csere, javítás Csatornatisztítás
Víz gáz fűtésszerelés Lefolyótisztítás
Villanybojler javítás - villanybojler csere. Villanybojler javítás Budapest - bojler csere - villanybojler szerelő - bojler bekötése - bojler szerelő - villanybojler vízkőtelenítés Ázás megszüntetése
Vízóra szerelés csere Garanciavállalás

Villanybojler javítás csere. Bojler bekötés bojler szerelő - bojler szervíz, bojlerek vízkőtelenítése. Villanybojler javítás, szerelés, csere. gázbojler bekötés | gázbojler szerelő. Bojler szerviz - bojler vízkőtelenítés. Gázbojler javítás, gázbojler csere. Gázbojler cseréje villanybojlerre, Budapest | olasz bojler, Hajdu bojler - elnett bojler Arison bojler javítása cseréje

 1. Olcsó villanybojler szerelő. Csere - javítás - vízkőtelenítés - bekötés - szerviz
  • Villanybojler szerelés
  • bojler csere
  • villanybojler szerelő
  • bojler bekötése
  • bojler szerelő
  • villanybojler javítás
  • villanybojler javítás
  • villanybojler vízkőtelenítés
  • bojler szerelő Budapest
  • Bojler szerviz
  • hajdú villanybojler szerelő
  • ariston villanybojler
  • elektromos bojler javítás
  • 80 literes bojler javítás
  • 120 literes bojler javítás
  • hajdu bojler 80 l, javítás
 2. Gázbojler javítás, gázbojler csere
  • Hajdu gázbojler szerelő
  • átfolyós gáz vízmelegítő jsvítás
  • gáz bojler karbantartás
  • gázkészülék javítás
  • gázkészülék szerviz
Villanybojler csere esetén gyors megoldásra van szükség, hogy mielőbb megtörténjék a villanybojler cseréje, képzett szakemberek segítségével. Bojler szerviz, Budapest és vonzáskörzete. Bojler szerelés - bojler javítás. Bojler szerelés garanciával. Új villanybojler felszerelés. Bojler beállítás, villanybojler beszerelése. Díjtalan kiszállás, munkavégzés estén. Villanybojler szerviz, gázbojler beszerelése.

Villanybojler vízkőtelenítést - villanybojler karbantartást, cserét, javítást anod cserét vállal a Gebe Kft.

Villanybojlerek, javítása cseréje, Budapest egész területén rövid határidővel. ZF 10 Zártrendszerű, villamos fűtésű, felső elhelyezésű forróvíztároló

Bármilyen típusú vagy méretű villanybojler cserét vállalunk. Szakemberünk, ha kell a helyszíni forrasztással, menetvágással megoldja a villanybojler bekötést. Különböző méretű és teljesítményű villanybojler cseréjét végezzük el. Villanybojler csere során a vízvezeték rendszert le kell üríteni, befejezése után feltöltjük a rendszert és meg győződünk róla, hogy minden helyen megfelelően folyik a víz.

Vízvezeték szerelő kollégánk megoldja a villanybojler bekötés és villanybojler csere problémáját is. Villanybojler javítás, csere 5-300 literig, gázbojler javítás, csere 5-200 literig. Z..E, Z..EK és SDN típuscsalád. Zártrendszerű, villamos fűtésű, fali függőleges forróvíztárolók.

Űrtartalom E típus: 30, 200 liter űrtartalom EK típus: 50, 80, 120, 150 liter a 100 literes típus karcsú kivitelben (SDN) kiváló hőszigetelés, energiatakarékos extra védelem korrózió ellen csőfűtőtest szabályozható vízhőmérséklet.

A tárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja. A tároló hőszigetelése 37,5 mm vastag freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a melegvíz hosszú idejű hőntartását. A felfűtési idő 6 órán belül van. A HAJDU Zrt. a tartályokra 7 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

Villanybojlerek, javítása cseréje, vízkőtelenítése, cseréje Budapest egész területén rövid határidővel garanciával. Hétvégén is vállalunk villanybojler cserét, szerelést, javítást. Villanybojler csere, Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a villanybojler csere, gyorsszolgálatot. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk, villanybojler csere gyorsan, megbízhatóan.

Mire érdemes figyelni: A karbantartást fontossága.

Ha észreveszi, hogy a melegvíz lassan, kis nyomással folyik, nem a vízhálózatban van a hiba, a nyomáscsökkentő, vagy a biztonsági szelep hibásodott meg.

A villanybojler alatt csöpög a víz, esetleg víz csöpögést lát, hívjon szerelőt, mivel nem csak a kádat színezi el a rozsda, hanem ez a víz a belső elektromos szerelvényekre is ráfolyik, ami zárlatot okoz, ill. a belső alkatrészek meghibásodnak, cseréjük szükséges.

Ha a biztonsági szelep a megszokottnál jobban csöpög lehet, hogy csak elvízkövesedett, de lehet, hogy a nyomáscsökkentő hibásodott meg, vagyis a megengedett víznyomásnál - ami a vízhálózatból érkezik - a víznyomást nem megfelelően szabályozza, így a bojlerben nagyobb víznyomás keletkezik, ami a bojlertest kilyukadásához vezet.

Érdemes figyelni a jelzőlámpa működésére is, mivel az jelzi, hogy kap-e áramot a bojler, a hőfokszabályzó működése megfelelő.

Ha azt akarjuk, hogy a villanybojler élettartama megnövekedjen, energiafogyasztása kisebb legyen, a hőfokszabályzóval ne emeljük a vízhőmérsékletet a maximumra.

Ideális beállítás 60-70 C fok. Magasabb hőmérsékleten a hő veszteség nagyobb, a vízkőképződés is gyorsabb. A vízkő akár 10%-20%-kal növelheti az energiafelhasználást. Érdemes tehát évente tisztíttatni a villanybojlert.

Villanybojler csere, a régi leszerelésével, új szerelvények felszerelésével is vállaljuk.
Villanybojler csere, Gebe mester az Ön szolgálatában már több mint 30 éve!

Villanybojler csere. A GEBE, gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét odafigyelésünk, rugalmasságunk, a minőségi szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Villanybojler cserét végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a villanybojler csere gyors, pontos és megbízható elvégzését.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064
T-Mobile
06-30-949-2052
T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Lap tetejére