Gebe Mester       
Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás
Vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés! Gyors duguláselhárítás, villanyszerelés!

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, lakásfelújítás, fűtésrendszer javítás. Álláslehetőség.

Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064
Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan! Csempézést kőműves munkát is vállalunk!

Fő tevékenységek: Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás.

Vízvezetékszerelés Fürdőszoba felújítás
Gázszerelés Lakásfelújítás
Fűtésszerelés Radiátor csere
Duguláselhárítás Csőtörés bemérése
Gáztűzhely bekötés, javítás Vízkőmentesítés
Gázkészülék javítás Mosógép bekötés
Gázbojler csere, javítás Mosogatógép bekötés
Gázkonvektor csere, javítás Csatornatisztítás
Víz-gáz-fűtésszerelés Lefolyótisztítás
Villanybojler csere, javítás Ázás megszüntetése
Vízóra szerelés csere Garanciavállalás

Gázkészülék javítás - gázkészülék csere - gázkészülék szerelő - gázkészülék szerviz. Gázszerelő Budapest - gázkészülék szerelő - gázkészülék javítás! Gázkészülék szerelés | gázkészülék javítása. Minden típusú gázkészülék javítása cseréje. Még ma! Gázszerelés Budapesten, gázszerelő Budapest.

Ha nem megfelelően működik Önnél a gázkonvektor, gázkészülék, vagy gázkészülék javítás szükséges a konyhájában, ha elromlott a gázkazán cirkó, kombi cirkó, gázbojler csere vagy gázbojler javítás igénye merült fel, esetleg új gázkészüléket kell felszerelni - mi írásos garanciavállalással állunk gázszerelés szolgáltatásunkkal az Ön szolgálatára, gázkészülék javítás.

- Gázkészülék javítás, gázkészülék karbantartás,
- Gázkonvektor, cirkó, kombi cirkó, vízmelegítő, gáztűzhely, gázbojler, héra és egyéb gázkészülék javítás, gázkészülék tisztítás, gázkészülék cseréje.
- Gázkészülék csere, az új készülék beszerzése, illetve szakszerű bekötése,
- Gázkészülék gázszivárgásának ellenőrzése.
- Gázkészülék üzembe helyezése, és biztonságtechnikai felülvizsgálata.

Vállaljuk fűtőkészülékek, gáztűzhelyek, cirkók, kombi cirkó, gázbojlerek, vízmelegítők, FÉG, Lampart gázkonvektorok, gáztűzhelyek szakszerű javítását, cseréjét, karbantartását, illetve konvektorok cseréjét rövid határidővel. Kisebb munkát is vállalunk.

  GEBE Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító Gyorsszolgálat! 207-2850, 06-30-9-420-064, 06-30-9-492-052 GEBE Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító Gyorsszolgálat! 207-2850, 06-30-9-420-064, 06-30-9-492-052

A GEBE VÍZ-GÁZSZERELŐ GYORSSZOLGÁLAT fontosnak tartja, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásával.

A több mint 30 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a teljes víz- és csatornaszerelési, új, felújítási- és javítási munkákat el tudjuk vállalni, hozzáértéssel, írásos garanciával. A GEBE víz-gázszerelő gyorsszolgálat megbízhatóságát és jó hírnevét az odafigyelésünk, rugalmasságunk, a magas minőség és szolgáltatásunk színvonala teremtette meg. Munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja meglévő és új ügyfeleinknek a gyors, pontos és megbízható munkát.
 

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064
T-Mobile
06-30-949-2052
T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Lap tetejére