Gebe Mester       
Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás
Vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés! Gyors duguláselhárítás, villanyszerelés!

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, lakásfelújítás, fűtésrendszer javítás. Álláslehetőség.

Hívja Gebe Lászlót munkaidőben! +36 30 949 2052,
+36 1 207-2850, 06 30 942 0064
Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan! Csempézést kőműves munkát is vállalunk!

Fő tevékenységek: Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás.

Vízvezetékszerelés, vízvezeték szerelés Budapest, vízszerelő Budapest, vízszerelés Budapest. Fürdőszoba felújítás, fürdőszoba felújítása, teljes fürdőszoba felújítás, lakásfelújítás, burkolás, fürdő felújítás, vízvezeték szerelés, vízvezetékszerelés, fürdőszoba felújítás panellakásban, panel fürdőszoba felújítás.
Gázszerelés Lakásfelújítás ára
Fűtésszerelés Radiátor csere
Duguláselhárítás Csőtörés bemérése
Gáztűzhely bekötés, javítás Vízkőmentesítés
Gázkészülék javítás Mosógép bekötés
Gázbojler csere, javítás Mosogatógép bekötés
Gázkonvektor csere, javítás Csatornatisztítás
Víz-gáz-fűtésszerelés Lefolyótisztítás
Villanybojler csere, javítás Ázás megszüntetése
Vízóra szerelés csere Garanciavállalás

Budapesti fürdőszoba felújítás. Teljes fürdőszoba felújítás, festés, mázolás, burkolás, villanyszerelés. Budapesti lakásfelújítás és fürdőszoba felújítás. Teljes körű fürdőszoba felújítás, festés, mázolás, burkolás, víz-gáz-fűtés szereléssel.


Fürdőszoba komplett felújítás ára, lakásfelújítás. Felújítákor a bontási teendőket is megcsináljuk, Önnek a bontási törmelékkel sem lesz gondja, hiszen mi azt is elszállítjuk. Panellakásban lévő fürdőszoba komplett felújításakor a burkolás munkadíj ára 150.000 Ft -tól, plusz a szükséges anyagok költsége. Komplett víz-gáz-fűtésszerelés, kedvezményes árak, villanyszerelés, radiátor csere. Festés, mázolás, tapétázás. Gipszkarton szerelés, asztalos munkák olcsón, átalakítással, WC, felfalazás.

GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat. GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat. GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.

Adódhat olyan helyzet, mikor a lakásfelújítás vagy fürdőszoba felújítás tovább már nem halogatható, és szükség van a teljes vagy részleges vízvezetékrendszer, gázvezetékrendszer vagy a fűtésrendszer cseréjére, felújítására, modernizálására. Kisebb munkát is vállalunk. Az új kádnál kinyílnak a lehetőségek: gondolkozhatunk nagyobb méretben, sarokkádban stb. Persze csak ha van helyünk, mert sokszor az az egy méret fér csak el, amilyen a régi fürdőkád. Az új kád valóban új lesz, de vajon érdemes e a régi fürdőkád újrafestetni? Valóban újszerű lesz e?

Az új kádak szépek, remélhetőleg hibátlanok, de még a legegyszerűbb lemezkádak is elég drágák, nem beszélve a műanyag és öntöttvas fürdőkád csodáktól.

Jó kialakítás, nagy fürdőkádas fürdőszoba, szép modern burkolatok? Igen, ennek a kialakítását mindig egy jó mester emerre kell bízni. Fürdőkád csere gyorsan és szakszerűen a Gebe mesternél. Az öreg fürdőkád kiszerelése nem jár nagy rombolással, a keletkezett bontási törmelék nem érinti az egész lakást.

Villanybojlerek, javítása cseréje, vízkőtelenítése, cseréje Budapest egész területén rövid határidővel garanciával. GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.

Az Önnek legkényelmesebb megoldás, ha mindezen feladatokat egy szakemberre bízhatja, és nem kell a lakásfelújítás folyamatában minden egyes részben új embereket találni.

Amit mi kínálunk, ezt a kényelmet jelenti Önnek: olyan szakembereket biztosítunk, akik mindezen területek mesterei, így egy csapat oldja meg a lakásfelújítás teljes folyamatát.

Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064
T-Mobile
06-30-949-2052
T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Lap tetejére