Gebe Mester       
Fürdőszoba felújítás - lakásfelújítás Budapesten. Vízvezeték szerelő Budapest és Pest Megye.
Vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés! Gyors duguláselhárítás, villanyszerelés!

Fürdőszoba felújítás panel fürdőszoba megoldások. Fürdőszoba felújítás panellakásban. fürdőszoba felújítás házilag panel fürdőszoba zuhanyzóval. Fürdőszoba felújítás ötletek kis fürdőszoba felújításokra. Lakásfelújítás - Burkolás - Fürdő felújítás. Festés mázolás. Álláslehetőség.

Hívja Gebe Lászlót munkaidőben! 06 30 942 0064
+36 1 207-2850, +36 30 949 2052
Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan! Csempézést kőműves munkát is vállalunk!

Fő tevékenységek: Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás.

Vízvezeték szerelő fürdőszoba felújítással - vízvezeték szerelés Budapest. vízszerelő mester fürdőszoba felújítás lakásfelújítás Budapesten. Vízszerelő Budapest és Pest Megye. Fürdőszoba felújítás - panel fürdőszoba megoldások - fürdőszoba felújítás panellakásban - fürdőszoba felújítás házilag - panel fürdőszoba zuhanyzóval - fürdőszoba felújítás ötletek. Kis fürdőszoba felújítás - Lakásfelújítás - Burkolás - Fürdő felújítás. Festés mázolás.
Gázszerelés Lakásfelújítás ára
Fűtésszerelés Radiátor csere
Duguláselhárítás Csőtörés bemérése
Gáztűzhely bekötés, javítás Vízkőmentesítés
Gázkészülék javítás Mosógép bekötés
Gázbojler csere, javítás Mosogatógép bekötés
Gázkonvektor csere, javítás Csatornatisztítás
Víz-gáz-fűtésszerelés Lefolyótisztítás
Villanybojler csere, javítás Ázás megszüntetése
Vízóra szerelés csere Garanciavállalás

Budapesti fürdőszoba felújítás. Teljes fürdőszoba felújítás - festés - mázolás - burkolás villanyszerelő munka. Budapesti lakásfelújítás és fürdőszoba felújítás. Teljes körű fürdőszoba felújítás víz-gáz fűtés szereléssel.


Fürdőszoba komplett felújítás ára - lakásfelújítás. Fürdőszoba felújításkor a bontási teendőket is megcsináljuk. Önnek a bontási törmelékkel sem lesz gondja, hiszen mi azt is elszállítjuk. Panellakásban lévő - fürdőszoba felújítás olcsón - komplett felújításakor a burkolás munkadíj ára 150.000 Ft -tól, plusz a szükséges anyagok költsége. Komplett víz gáz fűtésszerelés fürdőszoba felújítással - kedvezményes árak. Fürdőszoba felújítás villanyszereléssel radiátor cserével. Festés - mázolás tapétázás. Gipszkarton szerelés - asztalos munkák olcsón. Fürdőszoba felújítás átalakítással WC burkolás felfalazás.

Fürdőszoba felújítás - panel fürdőszoba megoldások - fürdőszoba felújítás panellakásban - fürdőszoba felújítás házilag Panel fürdőszoba zuhanyzóval - fürdőszoba felújítás ötletek. Kis fürdőszoba felújítás -  Lakásfelújítás - Burkolás - Fürdő felújítás. Festés, mázolás GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.

Adódhat olyan helyzet, mikor a lakásfelújítás vagy fürdőszoba felújítás tovább már nem halogatható és szükség van a teljes vagy részleges vízvezetékrendszer, gázvezetékrendszer vagy a fűtésrendszer cseréjére - fürdőszoba felújítására - modernizálására. Kisebb munkát is vállalunk. Az új kádnál kinyílnak a lehetőségek: gondolkozhatunk nagyobb méretben, sarokkádban stb. Persze csak ha van helyünk, mert sokszor az az egy méret fér csak el, amilyen a régi fürdőkád. Az új kád valóban új lesz, de vajon érdemes e a régi fürdőkád újrafestetni? Valóban újszerű lesz e?

Az új kádak szépek, remélhetőleg hibátlanok, de még a legegyszerűbb lemezkádak is elég drágák, nem beszélve a műanyag és öntöttvas fürdőkád csodáktól.

Jó kialakítás, nagy fürdőkádas fürdőszoba, szép modern burkolatok? Igen, ennek a kialakítását mindig egy jó mester emerre kell bízni. Fürdőkád csere gyorsan és szakszerűen a Gebe mesternél. Az öreg fürdőkád kiszerelése nem jár nagy rombolással, a keletkezett bontási törmelék nem érinti az egész lakást.

Villanybojlerek, javítása cseréje, vízkőtelenítése, cseréje Budapest egész területén rövid határidővel garanciával. GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.

Az Önnek legkényelmesebb megoldás, ha mindezen feladatokat egy szakemberre bízhatja, és nem kell a lakásfelújítás folyamatában minden egyes részben új embereket találni.

Amit mi kínálunk, ezt a kényelmet jelenti Önnek: olyan szakembereket biztosítunk, akik mindezen területek mesterei, így egy csapat oldja meg a lakásfelújítás teljes folyamatát.

Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064
T-Mobile
06-30-949-2052
T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Lap tetejére