Gebe Mester       
Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás
GEBE MESTER! Víz-gáz-fűtésszerelés. Duguláselhárító gyorsszolgálat.

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, duguláselhárítás, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, lakásfelújítás, fűtésrendszer javítás. Álláslehetőség.

Telefon: 207-2850, 06 (30) 949 2052, 06 (30) 942 0064
Minden elvégzett munkánál a kiszállás díjtalan! Csempézést kőműves munkát is vállalunk!

Fő tevékenységek: Víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás.

Vízvezetékszerelés Fürdőszoba felújítás
Gázszerelés Lakásfelújítás
Fűtésszerelés Radiátor csere
Duguláselhárítás Csőtörés bemérése
Gáztűzhely bekötés, javítás Vízkőmentesítés
Gázkészülék javítás Mosógép bekötés
Gázbojler csere, javítás Mosogatógép bekötés
Gázkonvektor csere, javítás Csatornatisztítás
Víz-gáz-fűtésszerelés Lefolyótisztítás
Villanybojler csere, javítás Ázás megszüntetése
Vízóra szerelés csere Garanciavállalás

Duguláselhárítás 1 hónap garanciával!
Gebe László, +36 30 949 2052. Duguláselhárítás Budapest, csatornatisztítás, lefolyótisztítás, dugulás megszüntetés, mosogató dugulás, lefolyó dugulás megszüntetése.


Csatornatisztítás, csőtörés elhárítás hétvégén is!

Ha lakásában fürdőkád, zuhanyzó, darálós wc, hagyományos wc, mosdó dugulás, vagy mosogató lefolyó dugulás, esetleg víz-nyomóvezeték dugulás tapasztalható, dugulás elhárítás gyorsszolgálatunk segít Önnek.
Egy kellemetlen dugulás mindig rosszkor jön, és vannak esetek mikor házi praktikákkal sem szüntethető meg a dugulás. Ekkor van szükség egy jó mesteremberre, akinek szakterülete a dugulás elhárítás.

Dugulás elhárítás eszközei

A 32-es átmérőjű lefolyócsőtől a 300-as átmérőjű csőig bármilyen lefolyó vagy csatorna tisztítását vállaljuk. Szakemberünk elektromos csatornatisztító géppel illetve különböző méretű lapos és fűrészfogas tisztító fejjel dolgozik. Dugulás elhárítás során bontás csak indokolt esetben történik, akkor ha elkerülhetetlen. csatornatisztító gép, csatornavizsgáló kamera, csőtisztító gépek, dugulás elhárító gép, duguláselhárító spirál, duguláselhárító szerszámok. Ezekkel a profi szerszámokkal lehet igazán jó munkát végezni, nekünk a Gebe cégnek ezek megvannak.


Csatorna karbantartás, csőgörénnyel, dugulás, duguláselhárítás csatorna tisztító géppel. WC dugulás, lefolyó dugulás, bármilyen lefolyó vagy csatorna tisztítását vállaljuk. Szakemberünk elektromos csatornatisztító géppel illetve különböző méretű tisztító spirállal, lapos és fűrészfogas tisztító fejjel dolgozik. Dugulás elhárítás során bontás csak indokolt esetben történik, akkor ha elkerülhetetlen.


Dugulás elhárítás gyorsan, szakszerűen

Vállaljuk: hagyományos wc, darálós wc, fürdőkád, zuhanyzó, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó és udvaron lévő tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Dugulás elhárítás, csatornaépítés, csőtörés műszeres bemérése, bontás nélkül! DUGULÁSELHÁRÍTÁS Korrekt árakkal, bontás nélkül.

06 (1) 207-2850, 06 (30) 949 2052,

06 (30) 942 0064.

Mi garanciát vállalunk arra, hogy a duguláselhárító által végzett munka hosszú távon megbízható legyen. Dugulás elhárítás szolgáltatásunkra 30 nap garanciát vállalunk.

Dugulás elhárítás garanciával, lefolyóvezeték karbantartás

Szakszerű szerelés és a későbbi karbantartás hosszútávon kifizetődőbb befektetés, és nem drágább a minőséi munka megfizetése. Egy kis odafigyeléssel több ezer Ft-ot spórolhat meg, ha a lefolyóvezetékek karbantartását, dugulás-elhárítást tisztítását, berendezési tárgyak (mosdó, mosogató, fürdőkád, WC,WC-tartály, zuhanyzó, villanybojler) karbantartását szakszerűen megbízható mesteremberrel végezteti el.

Szerelvények (csaptelepek, szifonok) karbantartását és tisztítását végeztesse el a megfelelő időben, a Gebe mesterrel.
Ne feledje, ha a kisebb hibákat idejében kijavíttatja, elkerüli a későbbi többletkiadást!

Nézze meg, ki mennyi garanciát vállal az általa el végzet munkára, mert mi a megrendelő lapra le is írjuk a garancia vállalást.

Ne várjon, hívja időben a Gebe mestert!

Garanciát vállalunk arra, hogy az Önnél végzett munka hosszú távon megbízható legyen. Dugulás elhárítás szolgáltatásunkra 30 nap garanciát vállalunk.

Hétvégén is dolgozunk! Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával. Kisebb munkát is vállalunk.

Amennyiben kérdése van, érdeklődni szeretne, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Kérem a megadott telefonszámok valamelyikén, hívjon fel!

(06-1) 207-2850 T-Online
06-30-942-0064
T-Mobile
06-30-949-2052
T-Mobile

Gebe László
Víz-gáz-fűtésszerelő mester

Lap tetejére